Film op dvd pagina strookenergie-klank-kleur-beeld

DVDDe stem, vertolker van bewustzijn

De stem, vertolker van bewustzijn is de film bij het boek: De subtiele kracht van klankzang. In deze film legt Titia ten Bosch uit wat klankzang is, hoe het proces tot het komen van het boek is verlopen, en worden de verschillende sessies getoond.

De dvd is te bestellen voor € 15,- inclusief verzendkosten of samen met het boek voor € 25,95
Verzendkosten: B. € 3,85 NL. € 7,-

Bestel knop Averana


 

Inhoud

Inhoud dvd: De film De stem, vertolker van bewustzijn (59:59)

Extra’s: De volledige sessies Klankzang, lnspimpen en Klankbeleving

Het boek

In het boek ‘De subtiele kracht van klankzang’ wordt na jarenlange ervaring en studie verslag gedaan van de invloed van de klanken van de stem op de bewustzijnsontwikkeling van de mens. In samenwerking met verschillende personen is onderzoek gedaan naar de kwalitatieve werking van klankzang. De ervaringen geven regelmatig het beeld van harmonisatie voor de betrokkene, maar bovenal tonen ze de innerlijke werelden van energieën en krachten waarin wij bestaan. Dit boek is vooral bedoeld voor die mensen die de belangrijkheid onderstrepen van een samenvoeging van academische en esoterische kennis.

De stem

Dat de stem een belangrijke rol speelt in het leven van Titia ten Bosch is al heel vroeg duidelijk. Zingen is haar passie in werk en vrije tijd.

De helende werking

Eind jaren 80 verlaat zij het pad van freelance zangeres en zet ze haar stem in voor andere doeleinden. Meer en meer wordt haar duidelijk dat de stem een krachtige, helende werking heeft op de mens en onmiskenbaar de vertolker is van ons bewustzijn.

Deze film is gemaakt door Marten van Holten

Inspimpen