De ontwikkelingsgang

Opgenomen in de Nederlands Hervormde Kerk te Oostwold (Gr)

Het creatieve proces van de ontwikkelingsgang heeft Titia ten Bosch geïnspireerd dit in beeld en klankzang weer te geven. Op deze CD is de meerstemmigheid, een opbouw van samenklanken van haar stem, te horen. De zeven kleuren van het lichtspectrum heeft zij gebruikt omdat deze bij iedereen bekend zijn als de regenboogkleuren. Zoals elke grondtoon een vaste reeks boventonen heeft, zo zijn de zeven kleuren in iedere hoofdkleur besloten.

Tot leven gewekt.

Leven breekt uit.

€ 7,50 plus € 5,- verzendkosten

Het potentieel verscholen * Geraakt tot leven * Kiest een lichaam een vorm * Om te verfijnen te verfijnen *  Zeven malen te verfijnen * Naar een hogere winding van de spiraal * Transformatie zeven keren * Verhoogt de frequentie *  Tot stralend licht * Het leven breekt uit * Rust dan even * En komt weer tevoorschijn * In ZICHZELF *

                                                               Titia ten Bosch

 
 
 
 

Het lied van de ziel

Opgenomen in studio ‘The Duke’ te Bellingwolde (Gr)

Titia ten Bosch verklankt op deze CD drie gedichten van Margo Schmidt, voorafgegaan door een klankencompositie in drie delen ter afstemming op de ziel.
Margo Schmidt: “Vanuit de behoefte mijn ervaringen met het zielenleven in woorden te vatten, ontstonden als vanzelf deze drie gedichten als matrix waarbinnen de essentie van mijn ziel vervat ligt”.

Het Lied van de Ziel.

Het doel van alle streven. (Lied niet op CD)

€ 15,- plus € 5,- verzendkosten

 

Het lied van de ziel * Zingt door je hele wezen * Waar de klanken resoneren * In alle aspecten van jezelf * Subtiel en toch * Alles doordringend aanwezig * Het leven aansturend * Naar het doel van je ziel * Hoor je haar klank * Begrijp je haar zang * Wees stil en luister * In volledige overgave * Naar haar zacht fluisterend lied *

                                                                  Margo Schmidt