Activiteiten pagina strookenergie-klank-kleur-beeld

PowerPoint presentatie

‘Klankzang in relatie tot esoterie – een weg om te komen tot (h)erkenning van de ziel’ is de titel van een kleurrijke presentatie. Klankzang en esoterie worden hierbij nader belicht, evenals hun relatie tot elkaar en wat beide kunnen betekenen voor het hoogste goed van mensheid, aarde en kosmos als geheel.

Neem contact op ►


Klankzang op uitnodiging

Voor openingen van exposities, huwelijken, uitvaarten, meditatie-bijeenkomsten en andere gelegenheden. Bij Titia ten Bosch ontstaat, na afstemming op de essentie van de mens of de gelegenheid waarvoor zij is uitgenodigd, spontaan een klankzangcompositie van het moment.

Neem contact op ►


Individuele sessies klankzang en klankbeleving

Klankzang heeft een openende en verdiepende werking. Klankzang maakt zichtbaar wat innerlijk leeft. Een individuele klankbeleving geeft de mogelijkheid diep in te gaan op de reacties die deze klankbeleving op verschillende bewustzijnslagen teweeg kan brengen. Deze ervaringen kunnen je helpen je bewust te worden van jezelf in je fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichamen, waardoor groter inzicht is te verkrijgen in je taak op je levensweg.

Klankzang voor zieken en stervenden

Zijn er mensen in uw naaste omgeving, familie, of vriendenkring, die ernstig ziek of terminaal zijn? Gunt u diegenen alles om het zware proces waarin zij verkeren wat te verlichten, te ondersteunen? Titia ten Bosch heeft uit ervaring geleerd dat zij met haar klankzang, afgestemd op de hele mens, het ziekzijn draaglijker en het stervensproces lichter kan maken.

  Lees meer ►


Klankzang voor een pasgeborene

Wanneer je Titia ten Bosch een geboortekaartje stuurt, of naam en geboortedatum mailt, stemt zij zich af op het nieuwe mensenkind, en een klankzangcompositie zal ontstaan en worden opgenomen op cd. Ook voor de mensen die zich op welke leeftijd dan ook opnieuw geboren voelen, is het mogelijk zo’n geboorte-cd te laten maken.

Lees meer


Kunst in opdracht

Het is mogelijk een schilderij met bijbehorende klankzang in opdracht te laten maken. Na een oriënterend gesprek waarbij formaat, materiaal en hoofdkleur zijn vastgesteld, zal Titia ten Bosch zich afstemmen op de opdrachtgever, waardoor later, in de stilte van het atelier, intuïtief geïnspireerd een schilderij zal ontstaan. Na het voltooien van het schilderij zal spontaan de bijbehorende klankzang worden opgenomen op cd.

Lees meer ►


Meditaties

De meditaties vinden plaats tijdens Nieuwe Maan en Volle Maan. Heb je het besluit genomen in het NU te leven, van jezelf te houden en met liefde je werk te doen op onze planeet met jezelf, alle mensen, dieren, planten en mineralen? Dan heb je het signaal gegeven voor het activeren van je endocriene stelsel. Dit stelsel van endocriene klieren, de fysieke tegenhanger van ons etherische lichaam met zijn zeven grote energiecentra, helpt ons bij het aanpassen van ons fysieke lichaam en psyche aan de hogere lichtenergieën, die steeds meer onze aarde bereiken. Nieuwe chemische verbindingen, die in ons lichaam worden geproduceerd, zullen ons veranderen. Door deze subtiele veranderingen kunnen wij evolueren tot multi-getalenteerde wezens met een hoog afgestemd bewustzijn, die als deel van het geheel bij kunnen dragen aan het hoogste goed van mensheid, aarde en kosmos als geheel.

Lees meer ►


Verkoop van eigen werken

In de Galerie van Atelier Averana exposeert Titia ten Bosch haar encaustische kunst. Voor haar schilderijen, objecten en sieraden gebruikt zij de encaustische techniek, wat betekent dat zij gekleurde bijenwas laat inbranden op papier, paneel of doek.
Haar werken zijn te zien in de virtuele galerie.

Ga naar de galerie ►