Individuele sessies pagina strook

energie-klank-kleur-beeld

De Klankzangsessie

Klankzang ontvangen

De klankzangsessies vinden plaats bij de mensen thuis, of via een directe SKYPE-verbinding. Na een geanimeerd en/of diepgaand gesprek stemt Titia ten Bosch zich af op de energie van de ontspannen liggende of zittende, ‘hele’ mens van dat moment en laat zij op de uitademing de door haar gezongen klanken in een stroom van binnenuit naar buiten komen. Deze klankenstroom heeft hoorbaar een duur van tien minuten á een kwartier en een lange doorwerking erna. Tijdens de klanken en in de stilte die daarop volgt, kan de uitwerking van de klanken waargenomen worden. Afzonderlijk van elkaar beschrijven beiden de ervaringen en wisselen deze later uit.

NIEUW! 
Ook is het mogelijk door afstemming in de geest een ongeveer half uur durende klankzangsessie op afstand te ontvangen. Hierna krijg je dankzij Google Translate een verslag van de door Titia’s geestesoog in beelden waargenomen vertaling van de door haar gezongen klanken in welke taal dan ook per e-mail toegestuurd.

 

Kosten
De sessies zijn uitsluitend op afspraak.
De kosten zijn: € 25,- in de omgeving van Leuven, voor lange afstanden: slechts de reiskosten. De sessies via SKYPE en die op afstand zijn helemaal zonder kosten.

 

De sessie Klankbeleving

Klankzang en klankbeleving 

Deze twee energetische gereedschappen worden gehanteerd ten behoeve van het verkrijgen van inzicht in de werking van bewustzijn op de hogere lagen van het bestaan.
Na een persoonlijk gesprek leidt Titia ten Bosch de klankbeleving in met haar klankzang, die je helpt te ontspannen. Daarna beleven jullie tijdens de klankbeleving samen jouw klanken, die je zonder oordeel in ontspannen toestand op de uitademing naar buiten laat komen. Na de klanken, die je uitademt zolang het voor jou goed voelt, deel je je ervaringen met haar door deze onder woorden te brengen. De beelden en inzichten die Titia worden getoond, deelt zij op haar beurt met jou en de samenvoeging van de door jullie uitgewisselde ervaringen maakt je bewust van waar je op dat moment staat in je oneindige innerlijke groeiproces.

 

Kosten
De sessies zijn uitsluitend op afspraak en bij de mensen thuis.
De kosten zijn: Klankbeleving van ± 2 uur: € 25,- in de omgeving van Leuven, voor lange afstanden: slechts de reiskosten. De sessies via SKYPE en in de geest zijn kosteloos.

 

Energetische gereedschappen

Klankzang kan omschreven worden als het zingen van de universele taal, die ontstaat door middel van het uiten van geïnsplreerde, op jou en het moment afgestemde, klanken. De klankzang heeft een openende en verdiepende werking. Klankzang maakt zichtbaar wat innerlijk leeft.

Dansend strelen de klanken je systeem……..Zij verzachten……….Breken open……..Verijlen je kern………

Klankbeleving heeft de volgende inhoudelijke betekenis: Wanneer je jezelf toestaat klanken te ervaren, te beleven met je hele wezen, word je geconfronteerd met jezelf. Door deze confrontatie leer je jezelf kennen en word je, wanneer je deze aangaat, meer en meer instrument. Je drukt je uit in klank door het bespelen van het menselijk instrument de stem, en ervaart tegelijkertijd de vele dimensies die in klanken verborgen zijn. Een individuele klankbeleving geeft de mogelijkheid diep in te gaan op de reacties die deze klankbeleving op verschillende bewustzijnslagen teweeg kan brengen. Deze ervaringen kunnen je helpen je bewust te worden van jezelf in je fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichamen, waardoor groter inzicht is te verkrijgen in je ware taak op je levensweg. De werking van klankzang en klankbeleving zal enige tijd na de afronding van de sessie voortduren. Gun jezelf de tijd en aandacht die je behoeft om de vruchten ervan te plukken. Deze organische en evoluerende methode leidt je op je boeiende innerlijke reis naar je uiteindelijke bestemming: de bevrijding van JE ESSENTIE, van je kern die zich volledig bewust is van het feit dat je een werkzaam deel bent van en kunt bijdragen aan de ontwikkeling van het grote geheel.

 

Heel jezelf, dan heel je onze planeet – Ken jezelf, dan ken je de ander

Ben je geïnteresseerd, dan contacteer je Titia