klankzang voor...pagina strookenergie-klank-kleur-beeld

 

Klankzang voor… ernstig zieke en stervende mensen

Zijn er mensen in je naaste omgeving, familie, of vriendenkring, die ernstig ziek of terminaal zijn? Gun je diegenen alles om het zware proces waarin zij verkeren wat te verlichten, te ondersteunen? Titia ten Bosch heeft uit ervaring geleerd dat zij met haar klankzang, afgestemd op de hele mens, het ziekzijn draaglijker en het stervensproces lichter kan maken.

Klankzang, het zingen van klanken, dus zonder woorden, heeft een openende en verdiepende werking, maakt bewust en geeft inzicht in het ziekte-/herstelproces.

NIEUW is de ver over landsgrenzen heen reikende klankzang in de geest, waarbij de gezongen klanken vertaald worden in inzichtgevende door het geestesoog waargenomen beelden.

Deze klankzang in de geest wordt geheel kosteloos aangeboden.

 

Dansend strelen de klanken je systeem …

Zij verzachten … breken open….

Verijlen je kern …

Zie meer hierover in de herziene druk van ‘De subtiele kracht van klankzang’ en in de videogetuigenissen van Jeanette en Margo, waarin verslag wordt gedaan van onder andere een reeks sessies tijdens een behandeling voor kanker. Het boek kun je geven aan een dierbare om hem of haar op de hoogte te brengen van de extra mogelijkheden voor ondersteuning.

Wil je de muzikale handreiking schenken aan een dierbare of ontvangen voor jezelf thuis, bel dan Titia ten Bosch 0032 (0)16 85 49 03 of stuur een app naar 0032 (0)468 458275

De kosten bedragen slechts de reiskosten.


 

Klankzang voor… een pasgeborene

Een lied in drie delen op cd

Wanneer je Titia ten Bosch een geboortekaartje stuurt, of naam en geboortedatum mailt, stemt zij zich af op het nieuwe mensenkind, en een klankzangcompositie zal ontstaan en worden opgenomen op cd.
 
Ook voor de mensen die zich op welke leeftijd dan ook opnieuw geboren voelen, is het mogelijk zo’n geboorte-cd te laten maken.
 
Bij deze cd krijg je als inlay een bijbehorende wasschildering, afgestemd op de klankzang voor de nieuw geborene en ………….. een uniek cadeau ligt voor je klaar.
 
 
Deze uiterst persoonlijke muziek-cd kost € 25,- exclusief verzendkosten en is te bestellen bij Titia ten Bosch